"Ik heb van Ellen heel erg veel geleerd. Ik vond het heel fijn om met haar een kastje in mijn hoofd te bedenken met allemaal laatjes. Nu heeft alles een eigen laatje. Als het soms een rommeltje is in mijn kastje en mijn laatjes zijn door de war, dan ruim ik het allemaal op en dan maak ik alles schoon in mijn hoofd. Dat is echt goed om te doen want dan kan ik me weer beter concentreren. Ellen was heel erg lief en ik hoop dat zij nog heel veel andere kinderen kan helpen."
Meisje, 11 jaar
Tarieven

Kindercoaching:  Intake en vervolgconsulten:  €75,00 incl. BTW (per uur)

(inclusief Bach Bloesems indien gewenst)

Vergoeding

Ellen Koning is geregistreerd als Coach bij de beroepsverenigingen VIV en SRBAG.
De kosten van de psychosociale consulten worden in veel gevallen vergoed, afhankelijk van de wijze waarop u verzekerd bent. U kunt dit navragen bij uw ziektekosten- verzekeraar. Belangrijk is dan om de volgende registratienummers door te geven: VIV 9707309 en voor de SRBAG: 314257.

Tevens ben ik in het bezit van een AGB Zorgverlenerscode. Mijn persoonlijke code is: 90-043133, de code voor de praktijk is: 90-51898.

Annuleren van afspraak

Wanneer een gemaakte afspraak niet minimaal 24 uur van te voren wordt afgezegd, ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.